PROA A MALLORCA

Article d'Aline Tur, presidenta d'APAIB, publicat a l’Infoproa de dilluns 15 d'abril de 2019.

La primera Junta Directiva de PROA celebrada a Mallorca en el marc de les ‘Jornades Audiovisuals’ organitzades per la Mallorca Film Comission, els dies 12 i 13 d’abril amb la participació de les seves associacions adherides, AVANTAPAIB ha estat un èxit.

Des de l’Associació de Productores Audiovisuals de Balears (APAIB), agraïm l’assistència dels representants de cada associació sectorial, d’AVANT així com la del president Raimon Masllorens, de la directora general Montserrat Bou i de la resta de participants.

L’adhesió d’APAIB a la federació es va formalitzar en 2017, des de llavors, què ens aporta Proa?

De cara a l’exterior, PROA suposa una finestra que ens dóna presència i veu fora de Balears. Ens proporciona informació actualitzada del sector en l’àmbit estatal i internacional tan valuós per al creixement i projecció de les nostres empreses. I d’altra banda, a Balears, ens reforça com a indústria, donant-nos posicionament en l’àmbit institucional, aportant-nos coneixement, informació, assessoria i estratègies que ens permeten negociar amb els agents locals com són les institucions, el canal de televisió autonòmic i altres col·lectius professionals, tècnics, serveis, actors, etc.

PROA actua també com a catalitzador. Estar en PROA és formar part d’una xarxa de productores que permet establir les sinergies necessàries a l’hora de buscar coproducció, finançament i distribució fora de les illes i aconseguir major projecció de les nostres produccions.

Gràcies de nou a tots els participants, ha estat un plaer rebre-us en la Roqueta, ens veiem aviat!

Aline Tur, presidenta d’APAIB Associació de productores audiovisuals de les Illes Balears.

Uneix-te a PROA

Avantatges i accés a l'àrea de socis amb informació i documentació exclusiva sobre convocatòries, ajudes i legislació del sector audiovisual

Descobreix PROA

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.