Muerte en León guanya el IV Premi Prodocs

Els socis de ProDocs van triar el guanyador del IV Premi ProDocs al millor Documental Televisiu.

Els socis de ProDocs van triar al guanyador del IV Premi ProDocs al millor Documental Televisiu que ha anat a parar a “Muerte en León”, la sèrie que ha produït el nostre soci Justin Webster Productions.

Durant la gala d’inauguració del Festival DocsBarcelona es va fer el lliurament del guardó del IV Premi Prodocs a “Muerte en León”. La sèrie de no-ficció tracta sobre l’assassinat de la presidenta de la Diputació de León, Isabel Carrasco. Narra la història d’aquesta dóna, una controvertida política del partit en el govern. Aquesta història és un thriller real sobre poder, corrupció, tramits policials i interessos jurídics.

El Premi ProDocs consisteix en una estatueta i un 50% de descompte en material de lloguer per a la propera producció documental de l’empresa productora amb l’empresa de lloguer de material 16nou. En aquesta edició, a més, el documental guanyador es projectarà durant els dies del festival i formarà part del paquet de pel·lícules del canal DocsBarcelona.

MÉS NOTÍCIES SOBRE PRODOCS

S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies
Prodocs-logo
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS DE DOCUMENTALS

Coneix a Avant

Més informació

ÚLTIMES NOTÍCIES

per què formar part de proa

Si la teva productora es fa sòcia de PROA, podràs gaudir del servei de premsa, assessorament dels teus projectes, participar a les trobades per a socis i accedir a l'àrea privada per consultar documents interns, propostes, avisos i convocatòries entre d'altres.