Montserrat Bou, Directora General
mbou@proafed.com

Montserrat Bou va començar treballant com a professional del sector audiovisual en el departament de producció, alternant publicitat, llargmetratges, documentals i sèries de televisió. Ha desenvolupat la seva tasca professional per altres productores i ha intervingut com a sòcia i accionista a CPI i Set Màgic Audiovisual. Durant dos anys va ser la Directora d’Audiovisual de l’ICEC i pertany a diferents associacions vinculades a la cultura.

Montserra Bou

Cecília Cardiello, Assistent de Direcció
info@proafed.com

Cecília Cardiello va començar la seva trajectòria professional com a periodista a la seva Buenos Aires (Argentina) natal. Fou destinada com a corresponsal a Madrid on, al cap de poc, va començar a treballar en l’àmbit de la producció audiovisual. En la seva carrera com a productora  ha treballat per a produccions espanyoles, argentines, portugueses i catalanes.

Mariona Claveria, coordinadora de PRO-FICCIÓ i PRO-DOCS
mclaveria@proafed.com

Aquesta lleidatana formada a la URV de Tarragona, és una apassionada dels caragols a la llauna, el bon menjar i la producció audiovisual. Amb més d’una dècada d’experiència treballant en productores i projectes de televisió, documentals i ficció ha viscut sempre la producció no només com una professió.

Mar Sáez, coordinadora de PRO-TV i PRO-ANIMATS
msaez@proafed.com

Llicenciada en Ciències de la Informació (Publicitat i RR.PP) per la UCM, va començar al món audiovisual al segle passat: des de produccions absolutament “undergrounds” a altres més “ortodoxes”, passant per gairebé totes les àrees, especialitzant-se amb el temps en producció. Paral·lelament ha desenvolupat la seva carrera com a dibuixant (il·lustració, disseny, cartelleria…).

Mar Saez

Sara Montesinos, Responsable de Comunicació
comunicacio@proafed.com

Graduada en Periodisme i especialitzada en Comunicació Corporativa. Ha barrejat l’estratègia de comunicació amb el periodisme internacional, entre l’Àfrica Subsahariana i les crisis migratòries de l’Orient Mitjà. Provinent de la comunicació política, aterra al món del cinema incorporant-se a PROA.