JA ES CONEIXEN ELS QUATRE FINALISTES AL IV PREMI PRO-DOCS

Freightened, el precio real del transporte marítimo”; “Yo también quiero sexo!”, “Muerte en León” i “To Kyma: rescate en el Mar Egeo” han estat els documentals de televisió més votats per al IV Premi Pro-Docs. El guanyador es farà públic el 18 de maig durant la inauguració del Festival DocsBarcelona.

Entre els quatre docuemntals de la 4a edició hi ha dues produccions de socis de PROA:Freightened, el precio real del transporte marítimo” de Denis Delestrac i produït  Polar Star Films iMuerte en León” de Justin Webster i amb producció de  Justin Webster Productions. Els altres documentals que també han estat seleccionats són: “Yo también quiero sexo!” de Montse Armengou i Ricard Belis i produït per Televisió de Catalunya i “To Kyma: rescat en el Mar Egeo” de David Fontseca i Arantza Díez i produït per la Kaseta Idees Factory

Els socis de Pro-Docs triaran ara al guanyador. El premi consisteix en una estatuilla i un 50% de descompte en material de lloguer per a la propera producció documental de l’empresa productora amb l’empresa de lloguer de material 16nou. En aquesta edició, a més, el documental guanyador es projectarà durant els dies del festival en Filmin i formarà part del paquet de pel·lícules del canal DocsBarcelona.

"Muerte en león"

Muerte-en-Leon-642

"Freightened, el precio real del transporte marítimo"

Freightened-el-precio-real-