COMENÇA EL RODATGE DE LA TV MOVIE “DE LA LEY A LA LEY”

Ha començat el rodatge de “De la ley a la ley“, la TV movie que produeix Visiona TV, soci de PROA, per a TVE. El film està dirigit per Sílvia Quer a partir d’un guió d’Helena Medina.

Produïda per RTVE i Visiona TV, la TV movie és sobre Torcuato Fernández-Miranda, protagonista clau de la Transició espanyola. “De la ley a la ley” s’ocupa del començament del camí cap a la transició democràtica amb el nomenament d’Adolfo Suárez. Per això recupera el paper de Miranda, principal conseller i preceptor del príncep Juan Carlos des de 1960, president del Govern en funcions a la mort de Carrero, president de les Corts després de la mort de Franco, senador real en les primeres eleccions, i clau en procés de desmuntatge del règim franquista.

El repartiment està encapçalat per Gonzalo de Castro coma Torcuato Fernández Miranda. Fernando Andina donarà vida al príncep Juan Carlos; David Selves serà Adolfo Suárez; Toni Sevilla interpretarà a Alfonso Armada; Francesc Albiol a Manuel Fraga i Blanca Apilánez donarà vida a Carmen, dona de Fernández-Miranda.

1495100535738