Proficcio-logo
PROFICCIÓ
ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORES DE FICCIÓ

PROFICCIÓ

ProFicció neix l’any 2015 amb voluntat de tenir una veu unitària i representativa de tot tipus de productores i produccions. La diversitat de més d’una seixantena de productores de tot tipus fa que puguem tenir veu per defensar tota tipologia de cinema davant les televisions, administracions i fons i programes que conformen les principals vies de finançament per l’audiovisual espanyol. Això permet una representativitat molt completa del sector de la ficció i del teixit industrial que el forma. Som a banda, l’associació de ficció més quantiosa de tot l’estat.

Entre els objectius de Proficció hi ha desencallar la situació dels contractes amb les televisions, contribuir a un millor sistema d’ajuts públics en les seves diferents línies, establir llaços amb altres associacions i partners en la ficció i vetllar pels drets dels nostres socis davant les problemàtiques a les quals s’enfronten en tota fase d’una producció, des del desenvolupament fins a l’exhibició.

Des de ProFicció, oferim un servei continuat d’informació i assessoria per als socis i funcionem de manera transversal i associativa. Ens reunim mensualment als “Dimecres, menú de cine” per tal de mantenir actualitzada la informació dels diferents àmbits i els objectius marcats en el sí de l’associació. Aquestes reunions permeten aconseguir un apropament entre els productors i enforteix les aliances per seguir units i cohesionats.

Col·laborem amb altres entitats i organitzacions així com amb festivals i mercats interessants pels nostres socis i organitzem anualment una taula rodona en el marc del festival de San Sebastián així com activitats d’indústria en el Festival de Sitges.

JUNTA
QUI SOM?

JUNTA

President

Albert Sagalés

Vicepresidenta

Miriam Porté

Vicepresidenta

Àngels Masclans

tresorer

David Matamoros

secretari

Pau Calpe

vocal

Edmon Roch

Vocal

Xavier Granada

Vocal

Manuel Monzón

Vocal

Aritz Cirbián

PROFICCIÓ
EMPRESES DEL SECTOR AUDIOVISUAL

SOCIS DE PROFICCIÓ

CONTACTA'NS
VOLS FORMAR PART DE PROFICCIÓ?

T'ESCOLTEM

Dades de contacte
Telèfon
Mariona Claveria
On som?
C/Provença, 281, 08037 Barcelona
Segueix-nos
Per qualsevol dubte, escriu-nos!

T'agradaria formar part de PROA?

DEFENSEM ELS INTERESSOS DEL SECTOR AUDIOVISUAL

NOTÍCIES
ÚLTIMES NOTÍCIES

NOVETATS DE PROFICCIÓ

All articles loaded
No more articles to load
S'han carregat totes les notícies
No hi ha més notícies