“DEAD SLOW AHEAD”, PREMI FEROZ AL MILLOR DOCUMENTAL

El film “Dead Slow Ahead” de Mauro Herce, produït pel soci de PROA Nanouk Films, ha estat distingit amb el Premi Feroz al Millor Documental, un premi que s’ha instaurat aquest any i que té com a objectiu premiar el millor de l’any específicament per a aquest gènere.

D’aquesta manera, el film de Nanouk Films completa un cicle de grans reconeixements que l’ha portat a viatjar arreu del món. “Dead slow ahead” és un retrat fascinant del vaixell “Fair Lady” i la seva tripulació, que manté punts de contacte amb el gènere fantàstic pel que fa a la plasticitat de les seves imatges.

El Comitè dels Premis Feroz 2017 al Millor Documental ha estat format per Ángel Suanzes, Kristina Zorita, Luis Martínez, Marta Armengou i Teresa Montoro. L’han escllit per “la capacitat del film de situar-se en un terreny estrany i enlluernador lluny de qualsevol definició o gènere. Entre el thriller, el terror i el somni; entre la ficció i la realitat”.

Els Premis Feroz s’entregaran el proper 23 de gener al Palau dels Duques de Pastrana de Madrid en una cerimònia presentada per Antonio de la Torre.

“DEAD SLOW AHEAD” MENCIÓ D’HONOR AL SEFF