Benvolguts i benvolgudes,

Des de l’associació de productores de documental, PRO-DOCS, us comuniquem que obrim la convocatòria pel 5è Premi a Millor Documental Televisiu. El termini de presentació de candidatures s’obre avui 15 de març i finalitzarà el 6 d’abril ambdós inclosos.

Els membres de Pro-Docs faran de jurat en dues rondes de votacions, que decidiran quina ha estat la millor peça estrenada a televisió durant el 2017. El premi s’entregarà durant la inauguració del DocsBarcelona – Festival Internacional de Cinema Documental.

Podreu trobar les bases del concurs i la fitxa d’inscripció disponibles al web de PROA. Si voleu estar al corrent de l’activitat de Pro-Docs, ens podeu seguir a Twitter i Facebook.

El guanyador del premi, a més d’endur-se el guardó, podrà gaudir d’un 40% de descompte a 16nou en lloguer de material per a la propera producció documental que faci durant l’any següent a l’obtenció del premi.

A més, els projectes finalistes es podran veure durant els dies del festival a Filmin, ja que formaran part del paquet de pel·lícules del canal DocsBarcelona a la plataforma.

Estan cridades a participar totes aquelles obres documentals específiques i exclusives per a televisió que hagin estat emeses durant l’any 2017. Podran presentar-se totes aquelles emeses en algun canal de televisió d’àmbit territorial català en què la productora o canal de televisió català que presenta candidatura n’ostenti part o la totalitat dels drets de titularitat, o haver tingut una participació executiva en la producció del documental televisiu.

Barcelona, 15 de març de 2017